PC

Vanzemaljci stižu u Arma 3

Kada je u pitanju Arma 3, navikli smo da vidimo sve i svašta u njenim ekspanzijama i sadržaju koji se pojavljuje, ali jedna karakteristika je uvek bila konstantna, a to je insistiranje na realnosti.

Malo je međutim poznato da je ARMA 3 prvobitno planirana kao pucačina sa invazijom vanzemaljaca, pa nas zato i ne čudi najava “Arma 3 Contact” spinof ekspanzije, koja nam donosi, pogađate, priču o vanzemaljicma. 

Contact nam donosi singlplejer kampanju “Prvi dodir”, zatim 163 km² novog terena Livonia, dve nove frakcije (Livonian Defense Force i Russian Spetsnaz), pet novih oružja, dva nova vozila, gomilu nove opreme i multiplejer scenarija i još štošta preko toga.

Contact stiže već ovog leta, 25. jula, tako da jedva čekamo da ga igramo.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top