Mobile

Spavajte bolje uz Pokémon Sleep!

Kada se sredinom 2016. godine pojavio, Pokémon Go je brzinom munje postao globalni fenomen o kome svi pričaju, nešto što je daleko premašilo interesovanje običnih gejmera i zašlo u sfere opšteg kulturnog čuda.

Iako je interesovanje s godinama opalo, Pokémon Go i dalje predstavlja zlatnu koku nosilju koja donosi igromne pare svojim kreatorima.

E pa, izgleda da ćemo 2020. godine konačno dobiti neku aplikaciju za telefone koja će pokušati da reciplira ovu popularnost. Ovoga puta sa igrom Pokémon Sleep, koja će na neki način biti povezana sa našim spavanjem

Još uvek ne znamo ništa o tome kako će tačno raditi i na koji način će naše spavanje uticati na gejmplej, ali svakako zvuči zanimljivo!

Što reče neko na internetu – prvo su nas naterali da se socijalizujemo sa drugim ljudima da bi razmenjivali kartice, onda nas je Pokemon GO naterao da šetamo i budemo aktivni, a sad će i da brinu o tome koliko spavamo! I posle kažu da su igre loše po zdravlje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top