PC

Još više Majkrosoftovih igara stiže na Steam, najavljen je i Xbox Game Pass za PC

Kompanija Majkrosoft je već od ranije objavila kako će svoje igre dovesti i na Steam platformu, gde spada i specijalna kolekcija Halo igara koja će izaći za PC, a sada je objavljeno da će ponuda biti dodatno proširena sa još većim brojem igara.

Najavljeno je da će preko 20 naslova kreiranih u Xbox Game studijima biti uskoro dodato na Steam, poput Gears 5, Age of Empires Definitive edicija igara i sličnih, a svakako možemo očekivati da se Forza naslovi i Sea of Thieves takođe uskoro pojave.

Takođe, Microsoft Store će početi da prihvata veći broj igara sa Steama, takozvane Win32 igre, a ne samo UWP aplikacije, što je takođe korak napred za kompaniju.

To nije sve, Majkrosoft je obelodanio i specijalni Xbox Game Pass koji je namenjen isključivo PC populaciji. Ova propusnica donosi preko stotinu odličnih naslova za svega par dolara pretplate, a tu je naravno i popust za sve igre koje nisu deo ponude,

Za razliku od Epic Gamesa koji kroz kupovinu i “otimanje” ekskluziva pokušava da dopre do većeg broja igrača,  Microsoft se zalaže za to da igrači zapravo imaju mogućnost izbora pri kupovini bilo koje igre.

Kada nam ovako velike objave stižu pred sam E3 sajam, ostaje samo da se zapitamo šta nas to očekuje na samom brifingu ove kompanije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top