PC

Tvorci Sniper Elite će predstaviti čak 3 nove igre na E3 2019

Britanski studio Rebellion Developments je osnovan davne 1992. godine u poznatnom univerzitetskom gradu Oksfordu, i u svojoj dugoj godini su nam doneli veliki broj odličnih naslova.

Najpoznatiji su nam po Sniper Elite serijalu, ali i po tome što su vlasnici popularne franšize 2000 AD, odakle nam stižu čuveni karakteri kao što su Judge Dredd i Rogue Trooper.

Rebellion i ove godine dolazi na E3, gde će nam predstaviti čak tri velike igre, od kojih su nam dve odmah otkrivene, a treća ostaje misterija.

Stiže nam Evil Genius 2, zatim Sniper Elite VR (ovo deluje ultra zabavno) i treća “velika nenajavljena igra”, kako kažu u tvitu, koji možete videti ispod.

Šta li ovo treće može da bude? Mi mislimo gotovo sigurno (ili se bar nadamo), neka igra iz 2000 AD sveta, vrlo verovatno vezana upravo ili za Sudiju Dreda ili za Rogue Troopera, pogotovo zato što znamo da su letos objavili svoje planove da budu otvoreniji sa 2000 AD licencom.

Na kraju, ostaje nam da sačekamo E3 i vidimo šta će biti ta igra iznenađenja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top