Filmovi-Serije

Amaterski izgled oklopa u predstojećoj Witcher seriji dodatno razočarao fanove

Od same najave The Witcher serije od strane produkcijske kuće Netflix, fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide koliko će režiseri ostati verni knjigama Andžeja Sapskovskog.

Već je bilo dosta negodovanja na izgled glumca Henrija Kavila u ulozi Geralta, gde su nedostajale mnoge osobine koje su opisane u knjizi, a nedavno otkriveni Nilfgardijski oklop izaziva slične reakcije.

Na jednom jutjub kanalu, Redanian Intelligence, se pojavio snimak koji prikazuje glumce obučene u taj oklop, ali ne otkriva nikakve detalja o priči ili radnji.

Oklop izgleda prosto rečeno amaterski i kao da ga je radio neko iz hobija, a ne produkcijska kuća koja ima ogroman budžet.

Oklop izgleda dosta drugačije od onog na kojeg smo navikli da gledamo u Witcher igrama, on ovde poseduje dosta manje detalja, oznaka, a jedina sličnost je vezana za samu boju. U svakom slučaju mnoge je razočarao ovaj izgled oklopa, a u komentarima su ih mnogi poredili sa odelom za hokej, ili oklopom Mordora.

Stvarno se nadamo da ovo nije finalni izgled oklopa i da će to Netflix značajno promeniti u post-produkciji, što ostaje da se vidi krajem godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top