PC

Dead Island 2 nije “dead”, na igri se i dalje radi

Naslov Dead Island iz 2011. godine je predstavljao popriličnu mešavinu utisaka kada se pojavio. Igrači su voleli atmosferu, gejmplej i odličan humor, ali je igra imala gomilu tehničkih poteškoća, koje su otežavale uživanje u igri.

Ipak, na kraju dana, igra je uspela da kupi ogromnu bazu fanova, tako da je najavljlen nastavak 2014. godine, koji je prvobitno trebalo da izađe još 2016. godine, ali je odložen u beskonačnost.

THQ Nordic, koji je vlasnik Dead Island licence (preko izdavača Deep Silver), je nedavno potvrdio da se na igri zapravo i dalje radi, putem konferencijskog razgovora unutar kompanije, i da možemo da očekujemo još informacija uskoro.

U nekom trenutku je promenjen i razvojni tim na igri, a originalni studio Techland je izbacio naslov Dying Light, koji je takođe pridobio publiku, tako da sada svi jedva čekaju da stigne nastavak.

Ovo nije prvi put da smo dobili potvrdu da je projekat i dalje živ, jer su se prošlog leta javili sa zvanične Twitter stranice i rekli da je igra u razvoju i da “neće ništa pokazivati dok nije spremno.”

Bilo bi sjajno kada bi možda nešto videli sada na E3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top