PC

Gearbox omogućio terminalno bolesnom igraču da zaigra Borderlands 3 pre svih

Da gejming industrija barem još uvek nije postala kao ostale koje mare samo za goli profit, dokazuje studio Gearbox koji je omogućio fanu obolelom od raka da zaigra Borderlands 3 pre svih.

Trevor Eastman boluje od raka na jetri i jednjaku u terminalnoj fazi, što znači da izlečenja nema i da mu je ostalo dosta malo vremena za život. Pošto je veliki fan Borderlands serijala, on je zatražio šansu da zaigra treći deo u serijalu ako je to uopšte moguće.

Ova objava je stigla i do samog vođe studija Gearbox, Rendija Pičforda, koji je omogućio da se tako nešto desi, pa je tako Trevor nedavno otkrio da će mu početkom juna biti dostavljena kopija igre kako bi mogao da je zaigra pre svih.

Nadamo se da će Trevor uživati u igri i da će mu pomoći da se barem malo bolje oseća.

Borderlands 3 zvanično izlazi 13. septembra za PC, PS4 i Xbox One.

Huge fan with a bad hand dealt. from Borderlands

Update on dying 27 year old. from Borderlands

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top