PC

I zvanično otkriven Call of Duty: Modern Warfare, zajedno sa datumom izlaska

Nakon nekoliko nedelja curenja informacija, kampanje na društvenim mrežama i “najave najave” od juče, večeras je konačno i zvanično otkriven Call of Duty 2019.

Kao što je bilo poznato od ranije, ovogodišnji CoD nosi ime Modern Warfare, i predstavlja neku vrstu tihog ributa ove podfranšize.

Kao što je i očekivano, ove godine je bačen snažan akcenat na priči. Igra nas stavlja u ulogu Tier One jedinica sa kojom ćemo proživeti “sagu od koje srce preskače” u priči koja je “provokativna i sirova”, i koja baca novo svetlo na moderne načine ratovanja.

Lokacije na kojima će se igra odvijati su evropski gradovi i Bliski istok, ali “se priča ne završava tu”.

Iz svega što smo pročitali, jasno je želja da se singlplejer kampanji i narativu vrati zasluženo mesto u serijalu, nešto što je jako falilo prethodne godine, a što je nešto što ljudi verovatno najviše i vole kod CoD igara.

Nadamo se samo da nas očekuje kvalitetna priča i zabavan gejmplej, i iskreni da budemo, nešto mislimo da će se to ove goddine i desiti.

Ono što je takođe potvrđeno je da će igra imati potpuni krosplej između PS4, Xbox One i PC platformi, kao i da neće imati Season Pass. Zaista lepe vesti.

Ah da, dobili smo odmah i datum izlaska, to je 25. oktobar ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top