PC

Larian, tvorci Divinity igara, donose Baldur’s Gate III!

Večeras se na sajtu poznatih majstora RPG igara iz Belgije, studija Larian, pojavilo veliko metalno rimsko 3 (III) preko celog ekrana.

Tvorci Divinity serijala su se poslednjih godina proslavili sa Divinity Original Sin 1 i 2, te danas važe za jedan od verovatno najboljih studija kada su u pitanju RPG igre.

Kada se pojavio pomenuti broj III, prva reakcija je bila da se radi o Divinity Original Sin 3, ali su “datakopači” ubrzo otkrili da u pozadinskim fajlovima sajta stoji “BaldursGate Logo 3”, tako da su se glasine od ranije izgleda pokazale kao istinite.

Ovo su zaista sjajne vesti, posle skoro dvadeset godina, treći nastavak jednog od najboljih RPG naslova svih vremena je u izradi, i na njemu radi ni manje ni više nego najbolji studio za RPG igre.

Jedva čekamo da vidimo šta je Larian pripremio i u kom pravcu će otići razvoj igre, da li će imati sličnosti sa Original Sin igrama, ili će se više vratiti korenima tradicionalnih RPG igara, ili će možda biti neki potpuno novi koncept.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top