Mobile

Majkrosoft tizuje novu Minecraft igru

Minecraft i dalje nastavlja da drži titulu jedne od najpopularnijih igara i posle 10 godina od pojavljivanja, a uskoro ćemo dobiti i neke nove naslove.

Sada je pre svega reč o Minecraft AR(augmented reality) igri, koja je u fazonu koji je proslavio Pokemon GO.

Tizer dolazi od same kompanije Majkrosoft na Microsoft Build 2019 prezentaciji, što možete pogledati u videu ispod.

Puno otkrivanje igre je zakazano za 17. maja i jedva čekamo da vidimo o čemu je reč. Sasvim je logičan potez da se Mincreaft oproba u AR sferi, jer Pokemon GO beleži fantastičnu zaradu i tri godine nakon pojavljivanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top