PC

Najavljena John Wick igra, biće Epic Games ekskluziva

Nakon par odličnih John Wick filmova, sa Kijanu Rivsom u glavnoj ulozi, red je došao da dobijemo i video igru po uzoru na istoimenog karaktera.

Radi se o John Wick Hex, brzopoteznoj strategiji u kojoj kontrolišete popularnog ubicu kroz niz poteza kao na šahovskoj tabli i tako izvršavate misije.

Igrači će morati da rade dosta više od pukog razmišljanja koji će im naredni potez biti, jer zadaci zahtevaju i odabir oružja ili alata koji će koristiti za izvršenje.

Iza John Wick igre stoji kreator naslova Volume i Thomas Was Alone, Majk Bajthel, tako da znamo da nas očekuje kvalitetan naslov.

Nije poznato kada će John Wick Hex izaći, ali se zna da dolazi na PC kao Epic Games Store ekskluziva,

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top