PC

Ništa od TES6 i Starfield na E3 2019

Za razliku od nekih drugih kompanija, Bethesda je i ove godine potvrdila svoje prisustvo na E3 i održavanje tradicionalne velike konferencije.

Potencijalno smo se nadali da će ove godine The Elder Scroll 6 i Starfield imati više prostora na bini i da ćemo dobiti neke nove informacije, ali nam je sada stigao hladan tuš, i kome se već šuškalo ranije – Bethesda neće doneti ove igre na E3 2019, što je, iskreni da budemo, u neku ruku i očekivano, jer su obe u veoma ranim fazama produkcije.

Ovo je potvrdio i sam Tod Haurd, koji je rekao ove dve igre “Neće biti nešto o čemu ćemo pričati na E3 2019”, i zamolio fanove i igrače za strpljenje po ovom pitanju.

Starfield je prva “next generation” igra na kojoj radi Bathesda, a tek nakon njenog potpunog završetka će se ući u produkciju TES6. Obe igre su u potpunosti singlplejer, u klasičnom duhu Bethesda igara, i obe će se snažno oslanjati na novim tehnologijama koje ova kompanija razvija.

Šta onda da očekujemo od Bethesda konferencije na E3? Verovatno stvari vezane za Doom, Wolfenstein, Prey, Dishonored, Quake i druge franšize, i vrlo verovatno najavu nekih novih igara, kako u ovim franšizama, tako i nešto potpuno novo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top