PC

Novi Call of Duty će biti otkriven do kraja juna

Activision izgleda neće poraniti kao prethodnih godina sa otkrivanjem najnovijeg Call of Duty naslova, već planira da novo izdanje u ovom serijalu otkrije do kraja juna.

Misli se na zvanično predstavljanje gejmpleja i sadržaja koji Infinity Ward već uveliko sprema, a tizere bismo mogli dobiti i ranije.

Još uvek nije tačno poznato, ali zahvaljujući činjenici da na razvoju radi Infinity Ward, očekujemo da to bude Call of Duty: Modern Warfare 4, koji će biti znatno bolji od mlakog Black Ops 4.

Activision veruje da će igra briljirati, a u videu ispod možete pogledati šta sve mi očekujemo od Modern Warfare 4 kako bi nas oduševio.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top