Mobile

Ove godine će vam zapravo trebati telefon za BlizzCon – bez njega nećete moći da uđete!

Sa prošlogodišnjeg nesrećnog BlizzCon festivala, jedan od glavnih memeova je bila fraza “Do you guys not have phones?” koju je izgovorio Diablo Immortal developer na podijumu dok je publika zviždala.

Ostalo je istorija, ali izgleda da Blizzard želi da ovaj mim podigne na viši nivo, jer će BlizzCon posetiocima ove godine zapravo biti potreban telefon tamo, jer bez njega neće moći da uđu.

Naime, karte će morati da se kupuju preko specijalne AXS aplikacije, koja će zatim generisati QR kodove sa kojima će jedino moći da se prođe na ulazu, neće biti papirnih karata. Sve ovo navodno radi bezbednosti i sprečavanja prevara.

Na Redditu su već provalili da je u pitanju neka poprilično sumnjiva aplikacija koja se ponaša kao klasični spywere, tako da je sve ovo unelo još veću sumnju, a više o tome možete čitati na ovom Reddit threadu.

Sve što su tu rekli unosi veliku zabrinutost i nadamo se da je u pitanju nešto o čemu će se i sam Blizzard veoma brzo oglasiti.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top