PC

Problemi za Lords of the Fallen 2, igra ostala bez developera

Nastavak odlične vikinške igre, Lords of the Fallen, je ponovo naleteo na produkcijske probleme koji dosta komplikuju razvojni put.

Problem koji je sada zadesio ovaj projekat se ogleda u tome da je Lords of the Fallen 2 ostao bez studija koji će raditi na njemu. Do toga je došlo jer je CIGames(kompanija koja poseduje Lords of the Fallen IP) raskunula saradnju sa studijom Defiant, koji je i radio na nastavku.

Do prekida saradnje je navodno došlo zato što Defiant nije dostavio onaj kvalitet igre koji je izdavač očekivao, i samim tim nije ispoštovao dogovor koji su međusobno postigli.

Studi Defiant je dao svoj dogovor i ne slaže se sa izjavom CI Gamesa i samim(lošim) predstavljanjem studija, koji je sačinjen od talentovanih ljudi koji su radili na mnogim AAA projektima.

Trentuno nije poznata dalja sudbina ovog naslova, pa se ne zna ni ko bi mogao da prezume rad na njemu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top