Vesti

Stiže nam nova Earthworm Jim igra, ali kao ekskluziva za Intellivision Amico konzolu

Ako je vaše detinjstvo bilo tokom 90-ih godina 20. veka, verovatno je jedan deo njega činio i čuveni crv Jim, sa njegovom uvrnutom pucaljkom.

Za sve nas fanove ovog crva, stižu nam lepe vesti, a to je da će igra, posle 20 godina pauze, konačno dobiti svoj 4. nastavak!

E sad, nakon lepih vesti, mora i jedna ne toliko lepa. Kao što ste i pročitali u naslovu, Earthworm Jim 4 će biti ekskluzivno napravljen za veoma opskurnu konzolu koja je trenutno u razvoju, Intellivision Amico, koja će biti lansirana 20. oktobra 2020. godine.

Na igri će raditi originalna ekipa koja je napravila i prvu igru, izašlu 1994. godine, i osim toga, za sada nemamo drugih detalja.

Intellivision Amico je najavljena prošle godine, i plan je da dođe sa gomilom remasterovanih starih klasika, ali i sa puno novih igara, baš poput novog Earthworm Jim.

Sa cenom od svega 150 dolara, ideja je da se gađaju manje zahtevni korisnici, koji su pre svega ljubitelji retro igara, i oni koji bi želeli da se igraju na kauču sa prijateljima kao nekada, a ne onlajn.

Zamisao je lepa, ali se nadamo da ovo u praksi neće značiti da niko zapravo neće igrati novog Jima, ako potencijalno propadne prodaja ove konzole…

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top