PC

Ubisoft će u narednim nedeljama otkriti igru Roller Champions

U prethodnih par godina smo iz francuske kompanije Ubisoft viđali uglavnom igre koje su deo već postojećih i naširoko popularnih franšiza, dok je potpuno novih igara i franšiza bilo jako malo.

Ubisoft će to u narednim nedeljama prekinuti, pošto najnovije glasine govore o tome da će nam uskoro biti potpuno novi IP, odnosno skroz nova igra koja nema nikakve veze sa ostalim franšizama.

Prema navodima jednog korisnika Twittera, radi se o naslovu zvanom Roller Champions, koji uključuje rolere i sportsku loptu, ali konkretnih detalja o gejmpleju trenutno nema.

Osoba koja je otkrila da ovaj naslov postoji, govori da je dosta rada i truda uloženo u njenu kreaciju, a navedeno je još i da je vizuelni stil autentičan i privlačan igračima.

Fotografija iz same igre trenutno nema, ali će Roller Champions najverovatnije biti najavljen na E3 sajmu i jedva čekamo da vidimo o čemu se radi, pošto igara sa rolerima ima jako malo, a ovo može biti nešto u Rocket League stilu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top