PC

Valve registrovao igru Dota Underlords

Kada god čujemo Valve i nova igra u jednoj rečenici, uvek se svi naravno ponadamo da će to biti neka od igara sa brojem tri u naslovu.

Međutim, ti snovi su sve dalje od realnosti, i Valve se sada uglavnom fokusira na VR igre. Ipak, tu se negde ubacio i Artifact prošle godine, ali je on nažalost po ljubitelje Dote, kartičnih igara i samog Valvea, ispao totalni fijasko, do te mere da sada više niko praktično ni ne igra igru.

Ipak, Valve je obećao da neće digunti ruke od igre, i da će raditi na “potpunoj” promeni stanja, odnosno praktično menjanju igre iz korena.

U međuvremenu danas se pojavila informacija da je valve zaštitio ime Dota Underlords, ali nije baš najjasnije šta će ovaj trejdmark biti, osim da je svakako u pitanju neka igra.

Da li će to možda biti nešto vezano za Artifact, možda “zvanični” AutoChess za Dotu, ili pak nešto potpuno treće, ostaje nam da vidimo, ali ne bi bilo loše kada bi Valve recimo napravio Dota RPG, mada je to realno malo verovatno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top