Filmovi-Serije

Završeno je snimanje The Witcher serije

Pre nekoliko dana smo pisali i razoračaravajuće smešnim oklopima Nilfgaardian vojnika, koje će nositi u The Witcher seriji, a sada nam stižu i vesti da je snimanje prve sezone serije u potpunosti završeno i da ostaje još samo postprodukcija.

Producentkinja serije, Lauren Hisrič, je to otvoreno potvrdila i u šali rekla da sada “ima dovoljno sede kose” da i sama glumi Geralta.

I dalje imamo veoma malo informacija o samoj seriji, osim toga da se serija radi kao adaptacija knjiga Andžeja Sapkovskog, a ne po video igrama.

Sapkovski je i sam radio kao konsultant na seriji, ali ostaje nejasno da li će priča direktno pratiti knjige, ili će imati neki svoj nezavisni tok radnje.

Henri Kavil (Supermen) glumi Geralta, za šta su mnogi sumnjali da nije baš najbolji izbor, ali nam ostaje da vidimo kako će on to iznesti, pa da donesemo objektivnu presudu.

Serija će se pojaviti na Netflixu negde na jesen ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top