PC

Zvanično najavljen Ghost Recon Breakpoint

Kao što je Ubisoft i najavio, ovog devetog maja nam je predstavljena najnovija iteracija u Ghost Recon serijalu sa nazivom Breakpoint.

Developeri, među kojima se nalazi Ubisoft Belgrade, donose potpuno novu avanturu u kojoj igramo sa istom jedinicom sa kojom smo se sreli u Wildlands.

Gejmplej će biti u suštini isti, celu igru ćemo moći da pređemo solo ili u coopu za do 4 igrača. Breakpoint nas vodi na fiktivno ostrvo Aurora na kojoj se nalazi opasna organizacija na čijem se čelu nalazi Kol D. Voker, kojeg igra Džon Berthal, glumac iz serije The Walking Dead.

Igra će biti strogo bazirana na realizmu, pa će tako igrači morati da obraćaju pažnju na teren, kao i da koriste visoku travu, ili blato za kamuflažu, a bitni elemeti će biti i povrede i zamaranje karaktera. AI protivnika će biti izuzetno dobro odrađen i sam će menjati taktike tokom igranja.

Od izlaska igre, igrače očekuje PvP nadmetanje u kojem se može igrati sa nekim od 4 karaktera koji se razlikuju po sposobnostima.

Ghost Recon Breakpoint već ima zakazan i datum izlaska – 4. oktobar – a nakon izlaska igrači će na svaka 4 meseca dobijati novi sadržaj u vidu ekspanzija.

Još više detalja o ovom naslovu možete pronaći u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top