PC

Drugi mesec zaredom, Epic nije doneo stvari iz “mape puta” za Epic Store

Pored toga što je Epic nakupio bes igrača zbog “otimanja” novih igara i pravljenja od njih Epic ekskluziva, druga glavna negativna stvar vezana za Epic je prosto to što su njiova prodavnica i klijent neverovatno siromašni i ogoljleni čak i od bazičnih opcija, a kamoli svega onoga što nudi Steam, glavni konkurent.

Epic je zbog toga u martu predstavio “mapu puta”, kroz koju je trebalo da se prikaže koja sve poboljšanja očekuju prodavnicu u narednih pola godine, odnosno od aprila do septembra.

Prošla su od tada dva i po meseca, a Epic i dalje nije doneo ništa od obećanih poboljšanja i funkcija, što je igrače dodatno revoltiralo, pogotovo jer su pare nastavljene da se troše na ekskluzive u tom istom periodu, pa se konzumentti pitaju, nije li bilo bolje te pare uložiti u dodatno ljudstvo za razvoj svih prekopotrebnih stvari za funkcionisanje prodavnice?

Stvari kao što su Cloud Saves, pretraga po žanrovima i tagovima, video hosting, generalna poboljšanja klijenta, biblioteke i prodavnice… Sve ovo je trebalo da stigne u ovih dva i po meseca, ali nije.

Koliko neke bezične stvari fale, vidi se i ovih dana tokom Epic Mega rasprodaje, jer prodavnica ne poseduje čak i ni korpu za kupovinu, nešto što je standard onlajn prodavnica praktično decenijama, pa tako ljudi moraju da kupuju igru po igru, umesto sve što žele odjednom.

Još jednom se pokazuje da su “roadmap” obećanja koje devloperi daju, često nerealna i pucanj u prazno, te da ih uvek moramo uzimati sa velikom rezervom. Ako ih ispoštuju – super, ako ne – nemojte se iznenaditi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top