PC

Lightmatter je savršena igra za sve ljubitelje Portal serijala

Portal serijal je već sa prvi delom stekao kultni status dok je drugi samo uvećao značaj serijala i stavio ga na sam vrh kada su u pitanju puzzle igre.

Ono što je loše kod ovog serijala je to što Valve nikako da se reši i da nam napravi trojku, jer čika Gejb i tek uči da broji do tri.

Sa druge strane, imamo veliki broj fanova koji svake godine pokušavaju da naprave igru koja će po kvalitetu parirati ovom serijali ili ga čak nadmašiti. Pokušaja je bilo dosta kroz sve ove godine, a sada smo dobili jedan izuzetno zanimljiv naslov, za koji slobodno možemo reći da vrši ulogu spin-offa.

Radi se o igri Lightmatter, nezavisnog studija Tunnel Vision Games, gde se možete kretati samo po osvetljenim površinama, dok će vas one zamračene ubiti.

Zvuči prosto, ali zapravo nije, jer morate upravljati svetlošću kroz pomeranje reflektora, platformi i drugih elemenata, a za šta je potrebno dosta razmišljanja.

Lightmatter krasi odličan vizuelni stil, i trenutno se nalazi u alfa fazi razvoja. Više detalja možete pogledati u trejleru obogaćenom naracijom glumca koji pozajmljuje glas Agentu 47.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top