PC

Otkriven ovogodišnji E3 mural na čuvenom hotelu

Tradicionalno, svake godine u vreme održavanja E3 sajma, čitav Los Anđeles, a posebno oblast oko samog festivala, dominira reklamama za igre.

U tom moru reklama, najčuvenije, ali svakako i najskuplje mesto, jeste ono na hotelu Figueroa, i uvek je zanimljivo videti šta će svake godine tu da osvane, pred početak E3. Prošle godine, to je bio Fallout 76, a pre toga Gwent.

Bethesda je izgleda rešila da se i ove godine isprsi za reklamu tu, pa sada na zidovima ovog hotela vidimo najnoviji naslov studija id Software, Doom Eternal. Umesto neke scene iz igre, vidimo veoma zanimljivi artwork, koji još uvek ne možemo da vidimo u potpunosti, jer je u procesu slikanja, ali ono što vidimo deluje odlično, što možete i sami videti ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top