Gadgets

Pokemon GO više neće biti dostupan na Apple satovima

Niatic je na neki način napravio revoluciju sa predstavljanjem igre Pokemon GO, koja je bukvalno naterala gomilu fanova da se fizički aktiviraju i na taj način otkrivaju nove pokemone.

Ovu mobilnu igru je od samog početka bilo moguće sinhronizovati sa raznim aplikacijama za praćenje fizičke aktivnosti, kao i za gedžete, poput Apple sata, gde biste videli koliko ste koraka napravili i time postali zdraviji.

Nažalost, od 1. jula će to biti uskraćeno Apple korisnicima koji povezuju satove te kompanije za igranje Pokemon GO, jer sinhronizacija neće biti moguća.

Do ove promene dolazi zbog Adventure Sync funkcije koja je implementiraja u Pokemnog GO prošle godine. Ova funkcija služi za praćenje kretanja igača u pozadini(kada aplikacija nije uključena) i tako pomaže da se lakše izlegnu jaja i hvataju novi pokemoni.

Zbog toga što sama igra sada poseduje funkciju praćenja aktivnosi u pozadini postalo je besmisleno da igrači svoje igranje dele na više uređaja, što je u ovom slučaju Apple Watch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top