PC

Steam podiže ekološku svest u novoj rasprodaji

U susret velikoj letnjoj rasprodaji, Steam je rešio da organizuje jednu manju, ali podjednako važnu.

Radi se o rasprodaji vezanoj za Svetski dan zaštite životne sredine, koji se obeležava danas, 5. juna, kada je glavni cilj podići ekološku svesti i navesti ljude da preduzmu nešto povodom očuvanja prirode.

Sve igre koje su deo ove rasprodaje kao glavnu temu imaju prirodu. Tu se nalaze brojni manji naslovi, ali i zapažanije igre poput Subnautica, Abzu, Raft i sličnih.

Na ovom linku možete pronaći sve igre koje su uključene u ovu rasprodaju koja će trajati do 7. juna.

Lep potez kompanije Valve, a nadamo se da ćete i vi u pauzama učiniti nešto što će doprineti zaštiti životne sredine.

Mi to činimo već više od 10 godina unazad, kroz izdavanje potpuno besplatnog časopisa Play!Zine u digitalnom formatu, što znači da potrošnje papira nema. Najnoviji broj možete pronaći ovde, i ostanite zeleni!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top