PC

Battlefield V uskoro dobija još novih mapa

Iako je bila znatno manjeg obima u odnosu na prošlogodišnju, EA Play prezentacija kompanije Electronic Arts nam je otkrila dosta detalja o novim igrama koje nas očekuju, kao i o novom sadržaju za one koje su već dostupne.

Tako smo videli gejmplej iz Jedi: Fallen Order i FIFA 20, a svojih nekoliko minuta je dobio i Battlefield V tokom kojih smo videli šta nas sve očekuje u narednim mesecima.

Najveći fokus je na mapama, kojih svakako manjka od samog izlaska, pa je tako otkriveno da ćemo već u julu dobiti novu,zvanu Marita.

Ona nas vodi u mediteranske predele Grčke i okruženja sačinjena od uskih uličica savršenih za blisku borbu. Marita mapa će biti besplatna za sve igrače i pojaviće se tokom jula kao deo četvrtog poglavlja igre, koje počinje 27. juna.

Uz sve to EA i DICE su pružili malo detalja o petom poglavlju, koje počinje negde tokom jeseni i sa obala mediterana nas vodi na Pacifik, gde ćemo dobiti još mapa.

Naravno, u narednim mesecima igrače očekuje još dosta sadržaja u vidu novog oružja, priča i raznih drugih dodataka, a najavljeni su i privatni serveri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top