PC

Čuveni horor “Veštica iz Blera” dobija video igru

Kakvog god mišljenje da imate o o filmu  Veštica iz Blera, ono što se ne može zanemariti jeste njegov uticaj koji je imao na razvoj horor žanra, i apsolutno zaslužuje kultni mesto koje ima u ovom žanru, ako ništa, makar zbog uvođenja novog žanra horora snimanog amaterskog kamerom, takozvani “pronađeni video” horori.

E pa sada, legendarna veštica dobija i svoju novu video igru, i iskreno nas čudi da ovo nikome nije ranije palo na pamet. Na igri radi studio Bloober Team, koji stoji iza takvih naslova kao što su Layers of Fear i Observation.

Priča igre prati bivšeg policajca Elisa, sa “problematičnom prošlošću” koji se pridružio potrazi za dečakom koji je 1996. godine nestao u Crnovrškoj šumi (Black Hills Forest).

On i njegov pas metak (Bullet) će brzo upasti u vrtlog komšara ovog ukletog mesta, kao što možemo videti i na trejleru, i moramo reći da atmosfera izgleda dobro (podseća na Silent Hill), samo se nadamo da ekipa neće napraviti neke slične greške kao u Layers of Fear 2, jer smatramo da je u pitanju kvalitetan studio, ali da su nažalost malo podbacili sa dvojkom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top