PC

Lik koji je dobacio Kijanu da “ostavlja bez daha” dobio Cyberpunk 2077 na poklon

Iako je E3 sajam tek počeo, izgleda da smo mi već najbolji momenat koji će se dugo pamtiti. Pogađate, to je pojavljivanje filmske zvezde Kijanu Rivsa u najnovijem Cyberpunk 2077 trejleru.

Nakon što je publika od uzbuđenja izvrištala sjajni trejler, Kijanu se potom pojavio i uživo, kao gost Majkrosof E3 prezentacije, gde je imao prilike da malo govori o igri u kojoj se pojavljuje i tome kako će nas Noćni Grad ostavi bez daha.

U momentu kada je ovaj slavni glumac to izgovorio, neko iz publike je dobacio “Ti ostavljaš bez daha”, što ga je oduševilo i uzvratio je istom pohvalom najpre njemu, a zatim i svim svojim fanovima, ali tu se nije završilo.

Nešto nakon završetka E3 konferencije, lik koji je dobacio te reči je otkrio svoj identitet na Twitteru, nakon čega se javio i sam CD Projekt Red koji je rekao kako mu je taj potez obezbedio kolekcionarsko izdanje igre Cyberpunk 2077.

Ovaj nasumični momenat je oduševio fanove širom sveta, dodatno podigao atmosferu na prezentaciji velikog broja novih igara, kao i nove Xbox konzole,a CD Projektu dao “besplatni” marketing jer je trenutak posao viralan i svi su ga sa zadovoljstvom delili svuda.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top