PC

Nakon Dishonored i Prey, studio Arkane nam donosi Deathloop

Arkane Studios se poslednjih godina proslavio među fanovima “imerzivnih simsa”, kao što su odlični ribut Prey fanšize i Dishonored serijal.

Jako nas je zanimalo šta nam ekipa iz ovog studija donosi sledeće, i sinoć na Bethesda E3 konferenciji, nam je to konačno i otkriveno.

Njihova nova igra se zove Deathloop, i vodi nas na ostrvo zvano Black Reef, gde je dvoje glavnih karaktera zatvoreno u vremenskoj petlji koja se ponavljla i svaki put kada bi umrli, sve bi startovalo iz početka.

Muški karakter mrzi ono što se dešava i želi da prekine petlju, dok se ženskom ona sviđa i želi da je zadrži, ali razloge za to ne znamo. Pored njih, na ostrvu vidimo i neke druge karaktere sa kojima oboje se bore i čija nam uloga nije još uvek jasna.

Nismo još sigurni ni gejmplej kakav će biti, znamo da će biti akcija iz prvog lica, da ćemo situacije moći da rešavamo stvari na više načina, i da će jedna od glavnih karakteristika biti lov na mete na samom ostrvu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top