Filmovi-Serije

Netflix donosi The Division film u kojem glumi Džejk Gilenhol

Objava da se radi na filmu zasnovanom na igri The Division se pojavila još pre nekoliko godina, ali on nikada nije ušao u punu produkciju, a fanovi su detalje dobijali “na kašičicu”.

Od prvobitne najave se saznalo da će u filmu glumiti Džejk Gilenhol zajedno sa Džesikom Častain, kao i da će režiser biti Dejvid Lič, koji iza sebe ima rad na filmovima poput Deadpool 2 i  Hobbs and Shaw(Fast&Furious spin-off).

Dodatni detalji su otkriveni sada na E3 2019, uz najavu besplatnog vikenda i gomile novog sadržaja za The Division 2.

Jedan od zaposlenih u kompaniji Ubisoft je otkrio da je za rad na filmu u potpunosti zadužena produkcijska kuća Netflix, kao i da se glumačka postavka i režiser neće menjati.

Još uvek nije poznato kada će se film zapravo pojaviti, jer je još uvek rano govoriti o tome. Što se tiče priče, ona će biti slična onoj koju smo imali u prvom delu, gde se opaki virus proširio Njujorkom i pobio milione stanovnika, dok su retki preživeli i moraju se izboriti za očuvanje reda i mira.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top