PC

Prvoaprilska šala postaje java – Conan Chop Chop izlazi u septembru

Iako je sada već uveliko jun, najnovija igra na kojoj radi studio Funcom nas tera da se prisetimo svetskog dana šale – 1. aprila.

Zašto? Pa zato što je igra koja je tada najavljena kao šale radi sada stvarno predstavljena i nosi naziv Conan Chop Chop.

Ova prvoaprilska šala postaje java i izlazi već ovog septembra. Conan  Chop Chop je hack-and-slash igra koja funkcioniše kao roguelike, što znači da svaka smrt Konana vraća na početak, ali on na taj način otključava nova oružja sa kojim postaje moćniji.

Tu je i co-op mod igranja za do 4 igrača, što svakako donosi još više zabave u ovaj naslov zanimljivog imena i simpatičnog stila animacije

Conan Chop Chop stiže 3. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top