PC

Zahvaljujući Majkrosoftu, Crossfire i Phantasy Star Online 2 dolaze na zapad

Do sada ste verovatno samo čuli za pucačinu zvanu CrossFire, koja je dostupna samo na tržištu Azije, gde je u nekim državama popularna kao(ako ne i popularnija) od Counter Stikea.

Majkrosoft je ovaj E3 sajam obeležio i tako što će ovu igru sa istoka dovesti i ostatku sveta kao Crossfire X.

Kompanija se udružila sa Smilegate studijom, kreatorima originalnog Crossfire naslova, kako bi igru dovela na PC i Xbox uređaje negde tokom naredne godine.

Istovremeno, studio Remedy, koji znamo po naslovima kao što su May Payne i Alan Wake, radi na singlplejer kampanji za ovaj naslov, koja će se pojaviti zajedno sa dolaskom igre na zapadno tržište.

Ovo nije jedina igra koja prelazi na zapad, jer je Majkrosoft odlučio da stupi u saradnju i sa kompanijom SEGA kako bi Phantasy Star Online 2 izveli izvan teritorije Japana i malog broja azijskih zemalja.

Ovaj naslov će se takođe pojaviti 2020. godine i iskreno jedva čekamo da ih zaigramo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top