PC

Outriders je co-op pucačina koja nas vodi na planetu horora Enoch

Igru Outriders je Square Enix nagovestio pre par dana preko tvitera, i moramo reći da nas je poprilično zaintrigirala, jer uvek voli dobri stari SF.

Noćas je na Square Enix E3 prezentaciji i zvanično predstaljena, tako da sada imamo predstavu o čemu se tu zapravo radi.

U pitanju je naučno fantastična co-op pucačina za do tri igrača, mada je možete igrati i sami.

Kao što vidimo u trejleru, priča igre je sledeća, nas svemirski brod se slupao na planeti za koju saznajemo da se zove Enoch, a ekipa stvorenja koja žive tu nije baš prijateljski nastrojena skupina. Tu nastupaju Outridersi, odnosno mi igrači, čiji je posao da zaštiti ljude koji su se zatekli na zemlji i poubija sva ova stvorenja koja prete opstanku ljudskog roda na ovoj tuđinskoj planeti.

Premisa igre deluje zanimljivo, mada nam naravno ostaje još da vidimo gejmplej, pošto za sada imamo samo ovaj sinematik u kome možete uživati ispod.

Na igri doduše radi poljski studio People Can Fly, poznat po igrama Gears of War Judgement i Bulletstorm, tako da verujemo da ćemo dobiti kvalitetan naslov.

Igra bi trebalo da izađe na leto 2020. godine, za PC, Xbox i PS4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top