PC

The Surge 2 dobio i datum izlaska sa novim trejlerom

Pored prikazivanja novih igara na velikim konferecijama izdavača, mnoge druge igre su predstavljene skromno i bez mnogo pompe.

Jedan od takvih naslova je i The Surge 2 koji je najavljen još od ranije, a sada smo konačno saznali da će za PC, PS4 i Xbox One izaći već 24. septembra.

Datum izlaska je otkriven sa novim trejlerom, u kojem vidimo dosta novina i otvoreniji svet koji je osveženje u odnosu na original, gde smo boravili unutar industrijskog kompleksa.

Protagonista sada ima na raspolaganju dron kojeg je moguće nadograđivati, kao i gomilu novog oružja koje će koristiti u borbi sa takođe novim vrstama protivnika koji se nalaze u igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top