Nintendo Switch

Čuveni Panzer Dragoon stiže i na moderne uređaje zahvaljujući rimejku

Nintendo je na ovogodišnjem E3 sajmu još jednom prikazao da je u punoj formi kada je u pitanju obezbeđivanje novih igara za Switch konzole.

Tako je na nedavno održanoj Nintendo Direct prezentaciji prikazan i trejler za rimejk čuvene Panzer Dragoon igre koja se davne 1995. godine pojavila za Sega Saturn uređaje.

Rimejk je predstavljen trejlerom koji prikazuje da će on vizuelno biti dosta drugačiji od originala i u potpunosti izrađen za standarde koje očekujemo u ovoj eri video igara.

Poboljšanja dolaze i u vidu boljih i novih kontrola koje će načiniti igru još zanimljivijom na Switchu, ali developeri obećavaju da je srž gejmpleja ostala ista.

Panzer Dragoon rimejk, na kojem radi SEGA, izgleda fantastično i verujemo da je ova objava obradovala mnoge fanove, jer se poslednja igra u serijalu premijerno pojavila 2002. godine.

Panzer Dragoon izlazi ove zime za Switch, a u budućnosti nas očekuju i nove verzije ostalih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top