Nintendo Switch

Objavljen prvi besplatni DLC sadržaj za Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Crash Team Racing: Nitro-Fueled se još uvek nije pojavio, a Activision je rešio da nam već sada predstavi i prvi po redu DLC koji će se pojaviti ubrzo nakon izlaska i biće potpuno besplatan.

Besplatni DLC nosi naziv Grand Prix i dolazi na vrele staze ove trkačine već od 3. jula. On sa sobom donosi stazu zvanu Twilight Tour, u kojoj ćemo se trkati od jutra do mraka.

Od novih karaktera imamo Tawnu, koja je verovatno već poznata svim fanovima Crash avantura. Nju će igrači moći da otključaju u prvom grand priju, a kasnije će se pojaviti i Spyro, kao i mnogi drugi.

Već se vidi da će Crash Team Racing biti izuzetno bogat novima, a mi prvo jedva čekamo da ga zaigramo kada se pojavi 21. juna za PS4, Xbox One i Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top