PC

Samo za prave gejmere – Opera predstavila gejming pretraživač sa CPU/RAM limiterom

Opera pretraživač važi za jedan od najmanje zahtevnih kada je u pitanju konkurencija koju čine Chrome i Firefox, a ljudi iz Opera organizacije su sada rešili da načine korak napred.

Oni su predstavili Opera Gaming pretraživač koji je odnedavno dostupan za korišćenje u vidu rane verzije.

Ono što nas je oduševilo na prvu loptu je predivan dizajn i implementirana tamna tema, a tu su i zvučni efekti koje iskustvo čine još impresivnijim. Tu je i Twitch integracija za lakše strimovanje, a postoji i posebna sekcija koja prikazuje samo najnoviji gejming sadržaj i vesti.

Na sve to se nadovezuje i fantastična funkcija zvana CPU i RAM limiter, kojom možete ograničiti resurse koje će koristiti sam pretraživač i time stvoriti sebi znatno ugodnije gejming iskustvo bez potrebe za gašenjem pretraživača i sličnog.

Iako u početnoj fazi, pretraživač donosi dosta zanimljivih stvari u igri, a to možete videti i sami tako što ćete ga preuzeti putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top