PC

Kijanu Rivs oduševljen reakcijom fanova na njegovo pojavljivanje na E3 sajmu

Kijanu Rivs je već odavno bio izuzetno popularan zahvaljujući odličnim ulogama u velikom broju kvalitetnih filmova, a njegova najnovija uloga u igri Cyberpunk 2077 predstavlja veliko oduševljenje za sve fanove oba sveta.

Ubrzo nakon fantastičnog trejlera tokom Majkrosoftove prezentacije, na bini se pojavio i sam Kijanu, što je dodatno podiglo atmosferu. Glimac je imao dosta toga da kaže o njegovoj ulozi u Cyberpunk 2077, ali ga je jedan fan prekinuo povikom da oduzima dah, što mu je obezbedilo besplatnu kopiju ove dugo iščekivane igre.

Par dana kasnije, i daleko od povika publike, Kijanu je imao prilike da otkrije utiske od pojavljivanju na E3 sajmu i u samoj igri i to iz svog ugla.

On je za IGN govorio o svetu u Cyberpunk 2077 i o tome kakve nas odlične stvari očekuju u igri, kao i o svojoj ulozi kao jedan od sporednih likova koji će nas pratiti u  velikom broju avantura.

U jednom drugom intervjuu, vođa Xboxa, Fil Spenser, je preneo utiske glumca i otkrio je kako je Kijanu bio prosto oduševljen pozitivnom reakcijom publike na njegovo pojavljivanje, što ga je malo i zbunilo.

Jedva čekamo april naredne godine, pa da zajedno sa Rivsom uskočimo u futurističke okršaje koje nam donosi CD Projekt Red.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top