PC

Johnny Silverhand, koga igra Kijanu Rivs, će biti karakter sa najvećom količinom dijaloga u Cyberpunk 2077

Nakon što je pre par dana otkriveno da će Kijanu Rivs igrati u Cyberpunk 2077, mnogi su se zapitali da li će njegova uloga tu biti samo “token zvezda” u vidu kameo pojavljivanja, ili će zapravo imati značajnu ulogu.

Ubrzo je otkriveno da će igrati ulogu Džonija Srebrnorukog, buntovne rok zvezde koja je jedan od glavnih karaktera u svetu Cyberpunk 2020, stone RPG igre po kojoj je Cyberpunk 2077 i rađen.

U Cyberpunk 2077, Johnny Silverhand će biti naš saputnik u vidu holografske projekcije, i pratiće nas svuda gde idemo kao “glas u glavi”, a na E3 Coliseum razgovoru je otkriveno da je Kijanu Rivs zapravo snimio najveću količinu dijaloga od svih NPC karaktera u igri, i jedini koji će pričati više od njega je samo glavni lik, odnosno mi, igrači.

Iz CD Projekt RED kažu da je snimanje trajalo preko dve nedelje i da ćemo u igri videti i čuti “Puno Kijanua”.

Nedavno smo saznali da su za ovu ulogu želeli isključivo ili njega ili nikoga drugog.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top