PC

Dizajn igre Marvel’s Avengers se neće menjati i pored kritika fanova

Nakon skoro dve godine čekanja, na ovogodišnjem E3 sajmu je Square Enix konačno predstavio Avengers projekat na kojem radi.

Publika je bila oduševljena samom činjenicom da će dobiti novu igru koja govori o Osvetnicima, ali sama prezentacija ih nije oduševila. Najviše negativnih komentara je upućeno ka izgledu heroja koji izgledaju kao imitacija onih koje smo gledali u filmovima.

Ovre kritike su stigle i do studija koji radi na igri, Crystal Dynamics, koji je otkio kako uvek slušaju fanove i njihove predloge, ali se u ovom slučaju dizajn karaktera neće menjati.

Iz studija su rekli kako se radi o alfa gejmpleju prikazanom na E3 sajmu, i da će u finalnoj verziji sve izgledati bolje i ispoliranije, ali po pitanju dizajna sve ostaje tako kako je.

Kako se vama čini Marvel’s Avengers igra i njen dizajn superheroja?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top