Gadgets

USB4 standard stiže već naredne godine

Na polju USB tehnologije i rasta brzine transfera se konstantno susrećemo sa aktivnim poboljšanjima i unapređivanjima tehnologija.

USB 3.0 tehnologija se pojavila krajem prošle decenije, a 2013. smo videli i 3.1 standard koji je doneo još veću brzinu transfera. Sada je došao red da se pojavi i njihov daleko nadmoćniji naslednik zvani USB4.

Objava da će se novi standard pojaviti već naredne godine dolazi od jednog od zaposlenih u USB Promoter grupi, tako da se radi o proverenoj informaciji.

On je otkrio da se trenutno radi na sastavljanu početnih specifikacija novog standarda, što protiče veoma dobro, zbog čega će već naredne godine u prodaji biti uređaji koji nose ovaj standard. Dodatni detalji nisu otkriveni i još uvek nije poznata brzina transfera.

UBS4 će definitivno biti brži od USB 3.0 i njegovih varijacija, koje su u proteklom periodu postale dosta konfuzne i teške za ispratiti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top