PC

Igrači bombarduju CoD: Black Ops 1 negativnim ocenama zbog nedostupnosti servera

Reklo bi se da je Call of Duty: Black Ops 1 već odavno pao u zaborav i da su mnogi igrači prešli na neka od novijih izdanja u ovoj franšizi.

Međutim, veliki broj igrača aktivno igra ovaj naslov, ili ga je aktivno igrao, pre nego što su serveri za Zombies deo postali oflajn. Prvo je izgledalo kao da je Activision ugasio servere za ovaj naslov bez ikakvog pređašnjeg obaveštenja, ali su iz kompanije objavili da imaju problema i da će se funkcionalnost servera uskoro vratiti.

Od te objave je prošlo gotovo nedelju dana i serveri su i dalje oflajn, a iz Activisiona dolaze odgovori koji ne pružaju konkretne rezultate.

To je sve počelo da smeta igračima, kao i podatak da se igra i dalje prodaje po punoj ceni. Strpljenju fanova je došao kraj i oni su sada počeli da bombarduju igru negativnim ocenama na Steamu.

Ono što je zanimljivo je da na zvaničnom sajtu igre više ne postoji sekcija stanja servera za ovu igru, tako da postoji bojazan da je Activision zapravo ugasio servere i sada igrače drži u mraku.

Ovo ne pogađa ostatak multiplejer komponente jer iza tih servera zapravo stoje igrači, ali ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top