PC

Minecraft: Story Mode na “rasprodaji” sa bagatelnom cenom od 100 dolara po epizodi

Ne, tekst iz naslova nije nikakva šala, ovo se zaista ovih dana dešava na Xbox prodavnici.

Ukoliko ne znate, trenutno se iz svih digitalnih prodavnica uklanjaju igre koje je napravio zatvoreni studio Telltale, jer prosto te igre trenutno nemaju vlasnika i čekaju nekog ko će kupiti prava na njih.

Međutim, za mnoge digitalne prodavnice to bukvalno znači i nemougnost preuzimanja igre za one koji su već vlasnici igre, odnosno ukoliko bi Minecraft: Story Mode bio obrisan sa Xbox prodavnice, on više ne bi postojao ni u bibliotekama vlasnika.

Kako bi premostili ovaj problem dok se ne sredi vlasnčika struktura, cena svake pojedinačne epizode je stavljena na 100 dolara, odnosno čak 500 dolara za ceo set od pet epizoda, što je naravno apsurdno. Ova cena stoji kako bi ljudima stavila jasno do znanja da ne kupuju ovu igru.

Nije nam jasno zašto sve mora da bude ovako komplikovno i na čijem kraju se nalaze ovaj problem, ali je vrlo verovatno u pitanju jedna velika vlasnička zbrka i dok se taj čvor ne reši, nastavićemo da viđamo ovakve stvari.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top