PC

Naša kola u Cyberpunk 2077 ćemo moći da dozovemo kao Roach što dođe kada ga Geralt pozove, ali, letećih kola neće biti

Ukoliko ste odgledali najnoviji Cybperunk 2077 trejler, pored naravno Kijanu Rivsa kao glavne zvede predstave, videli smo i gomilu drugih detalja.

Jedan od njih smo već i znali, a to je da su automobili u ovoj relativno bliskoj budućnosti potpuno automatizovani i da AI manje-više sve obavlja ili sam, ili prati vaše komande. To vidimo u “flešbek” sceni trejlera, gde V i njegov partner na samrti beže sa mesta zločina dok ih auto sam vozi.

Pa ćete tako vaš automobil (ili motor) u igri ostaviti gde god želite, i zatim, gde god da se nalazite, samo ga pozovete i on će se dovesti sam tu pored vas, baš kao što legendarni konj Roach dokaska do vas u Witcher igrama, ma gde ga vi ostavili.

Ovo je objasnio Pavel Sasko, glavni dizajner kvestova u Cyberpunk 2077 timu, u razgovoru za VG247.

Sasko je još rekao da ćemo imati i taj kolekcionarski momenat, odnosno da nećemo imati samo jedno vozilo, već da ćemo moći da imamo garažu sa našim vozilima i biramo koje ćemo kada koristiti, a još uvek nije poznato da li će broj biti limitiran ili neograničen, kao ni to da li će vozila imati samo vizuelne karakteristike ili i neke stvari koje će ih izdvajati po tehničkim i gejmplej specifikacijama.

Iako svet igre poseduje i leteća kola, nažalost, njih nećemo moći da posedujemo i njima upravljamo, ali će u igri svakako biti i scena gde ćemo se njima voziti, samo van naše kontrole. Pavel je pomenuo da će biti i scena sa brodovima, kao i deonica gde ćemo plivati, ali nije želeo da ulazi u detalje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top