PC

Predstavljena najnovija ekspanzija za Gwent – Novigrad!

Ljubitelje vešca i kartičnih igara obradovaće vest da je juče najavljena najnovija ekspanzija u svetu ove kartične igre, koja nosi naziv Novigrad, i naravno, pogađate, vezana je u pravo za ovaj čuveni grad.

Slobodni grad Novi Grad je pun lepote i bogatstva, ali nemojte da vas to zavara, jer je pun i raznoraznih prevaranata i šljama.

Sve ovo nam deluje kao da će se na veoma fin i zabavan način pretočiti u karte, koje tek trebamo da vidimo, a sama ekspanzija izlazi na Vidovdan, 28. juna, i “buriće” za istu možete naručiti već sada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top