PC

Destiny 2 ponovo igra preko milion aktivnih igrača

Neverovatno kakav  je fantastični put prešao naslov Destiny 2, od igre koja je bila otpisana na samom izlasku, preko ekspanzije koja je počela da vraća veru u igru, do odlaska od Activisiona, koji su bukvalno šampanjcem slavili u studiju.

Sada smo videli na Google Stadia prezentaciji da igra dobija brojni novi sadržaj i izmene, i sve to je rezultiralo time da igra konačno eksplodira u popularnosti ponovo, pa je ovih dana broj aktivnih igrača na dnevnom nivou premašio milion, kada se saberu sve platforme (PC, Xbox, PS4).

Ovo je veoma konstantna brojka, pa se prethodnih nedelju dana, svaki dan barem ulogovalo u igru preko milion ljudi, od kojih najveći deo igra PvE sadržaj, ali su Crucible i Gambit veoma popularni.

Ako je sada ovako, verujemo da Destiny 2 i te kako čeka lepa budućnost, kada igra pređe na f2p format i stigne nova ekspanzija, na jesen ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top