PC

Minsc i Boo se vraćaju u Baldur’s Gate 3!

Na pomen Baldur’s Gate serijala jedna od svakako glavnih asocijacija mnogima jeste legendarni saputnik Minsc i njegov verni prijatelj, hrčak Boo.

Na radost fanova, šef Lariana, Sven Vinke, je u razgovoru za VG247 rekao da ćemo ovaj dvojac najverovatnije videti ponovo i u Baldur’s Gate 3, na kome ovaj studio trenutno radi.

Sven se ovoga dotakao u okviru razgovora na temu da je Larian poznat po vrcavom humoru, opaskama i veselim šalama u njihovim igrama, te da fanove plaši kako će se to uklopiti u svet Baldur’s Gate igara.

Sven je rekao da će svakako malo smanjiti količinu humora po kojoj su poznati, ali je i podsetio fanove da svet Baldur’s Gatea nije baš toliko mračan i da takođe poseduje i solidnu dozu blesavog humora, sa čime se moramo složiti.

Na kraju, Sven je završio ovu temu rekavši da svaka mračna priča treba malo humora, kako bi se istakla.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top