PC

Treyarch nudi rešenje za duplikate oružja u Black Ops 4, ali nije baš lako doći do njega

Jedan od najvećih problema sa Call of Duty: Black Ops 4 jeste da su sva oružja koja su naknadno dodata u igru bila dostupna za otključavanje jedino putem ne tako slavnih loot kutija.

Tu je dodatni problem bilo to što su igrači mogli da dobijaju duplikate u loot kutijama, što je dodatno otežavalo nalaženje svih varijacija i vrsti. Treyarch je rešio da 9 meseci kasnije i nakon velikog broja kritika igrača implementira neku vrstu rešenja.

Najlakše rešenje od samog početka bi bila implementacija svojevrsnog filtera koji igrači ne bi dobijali ono oružje koje već imaju u svom vlasništvu, što neke igre već odavno imaju.

Ali ljudi iz Activisiona vole pare, pa je tako rešenje koje je dodato nazvano Ultra Weapon Bribe. Ono će igračima po otvaranju darivati Black Market oružje koje nemaju, a kada se ta kolekcija sakupi onda će dobijati preostale varijante oružja.

Ovako na prvi pogled ne zvuči baš toliko loše, ali glavni problem leži u načinu na koji igrači dolaze do ovih paketa. Ovi paketi će se dobijati kroz Contraband sistem progresije na koji se već žalilo dosta igrača zbog izuzetno sporog napredovanja, a jedan jedini Weapon Bribe paket je zaključan čak na 25. nivou.

Besmislenost ove implementacije je vidljiva od samog početka, pre svega iz razloga što je jako retka i nije baš lako doći do nje(grind), ali ako je igračima to teško, novčanici su uvek na dohvat ruke i zalihe loot kutija ne mogu da nestanu, tako da vam ostaje samo da nađete sreću negde.

Naravno, nije isključeno da će uskoro stići mogućnost da Weapon Bribe pakete kupite po skromnoj ceni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top