PC

Režiser novog Bond filma kasni na posao zbog Red Dead Redemption 2

U toku je uveliko snimanje 25. jubilarnog filma o čuvenog tajnom agentu u službi britanske krune, agentu 007.

Iako u suštini sve ide kako treba, izgleda da se na putu pojavljuju i određeni “problemi” i to ni manje ni više nego u vidu Red Dead Redemption 2.

Naime, izgleda da je ovaj fenomenalni Rockstar open world naslov uspeo da navuče čak i režisera novog Bonda, Kari Jodži Fokungu, koji je prema pisanjima nekih medija, u par navrata poprilično kasnio na set i ostavio čitavu produkciju i glumce da ga čekaju satima dok se ne pojavi, a sve to zato što navodno ne može da batali da igra RDR2.

Zbog svega ovoga je Kari putem društvenih mreža morao i javno da se oglasi, rečima da svaki član produkcijskog tima u svakom trenutku ima nešto da radi, bio on tu ili ne bio. Priznao je da obožava da igra RDR2, ali je i rekao da to ni na koji način ne utiče na njegov rad i da, štaviše, već neko vreme mu je progres u igri usporen, zbog obaveza.

Kaže da je trenutno na 63% igre i da će da “popizdi” ukoliko mu neko spojluje kraj. Pitamo se da li će RDR2 imati i uticaja na njegovo snimanje novog Bonda?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top