PC

Glavni fokus u Cyberpunk 2077 je na ponovnom igranju i slobodi igrača

Od objave datuma izlaska, za Cyberpunk 2077 vlada izuzetno veliko interesovanje i veliki broj igrača se interesuje za aktivnosti koje ih očekuju u tom futurističkom svetu, kao i koliko će vremena provesti u igri.

Već je objavljeno da će Cyberpunk 2077 imati više završetaka, a uz to će imati i 2-3 velike ekspanzije, a sada smo od glavnog dizajnera igre, Pavel Sasko, saznali još detalja o ovom naslovu.

Novi detalji se odnose na samu mogućnost ponovnog igranja i to šta će nam to ponuditi u odnosu na prvi put. Pavel Sasko da neće biti moguće dostići maksimum kod sposobnosti igrača na prvom prelaženju, već je za tako nešto potrebno igrati dodatno.

Pavel je iskazao kako je to logična odluka pošto je fokus upravo na ponovnom prelaženju, kao i na slobodi igrača koju oni imaju prilikom igranja i u odabiru dijaloga.

Ovo zvuči odlično i potvrđuje nam da ćemo u Cyberpunk 2077 provesti na stotine sati u pokušaju da vidimo sve završetke i ispunimo misiju glavnog lika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top